Táplálkozási tények tojás foo fiatal

Az omladek kínai változata, a friss tojás, általában friss zöldségeket és húsokat vagy tenger gyümölcshéjeket tartalmaz, amelyeket tojással felvertek és sütve egy serpenyőben. A tojásfehérje viszonylag alacsony a kalóriákban, de annak ellenére, hogy a tojás egészséges fehérjeforrás, és az ételben lévő zöldségek képesek szálat biztosítani, a tojás nagyon magas a zsírban és a nátriumban.

A tojás-tojás fajlagos tápanyagtartalma a lánctól függően változik, ezért ellenőrizze az éttermi táplálkozási információkat. Az egyik népszerű étterem csirkehúsból, marhahúsból, sertéshúsból, rákból vagy zöldségekből készült tojásbőrből áll. A vegetáriánus változat a legegészségesebb, 333 kalóriát tartalmaz adagonként, 9 gramm szénhidrátot, 350 milligramm nátriumot, 19,5 gramm fehérjét, 1,8 gramm rostot és 25 gramm zsírt, amelyből 6 telített. Az edény garnéla változata a legnehezebb, kb. 450 kalóriával, 9 gramm szénhidráttal, majdnem 1700 milligramm nátriummal, 24 gramm fehérjével, 2 gramm rosttal és több mint 35 gramm zsírral, amelyből 7,5 gramm telített.

A sűrű és sós barna mártás, amely általában a tojás foo fiatalokat takarja, az elsődleges nátriumforrás az edényben. A mártást jellemzően sűrített növényi vagy húslevesből és szójaszószból készítik, mindkettő nagy mennyiségű nátriumot tartalmaz. Az American Heart Association javasolja, hogy napi 1500 milligrammra csökkentse az összes nátrium bevitelét, mivel sok nátriumot fogyasztanak, növelhetik a magas vérnyomás kockázatát, és károsíthatják a szív- és érrendszeri egészségüket.

Éttermi táplálkozás

Egg Foo Young Gravy