Táplálkozási tények a delirium tremens számára

A Delirium Tremens a Brouwerij Huyghe által készített belga sör neve. A Delirium Tremens táplálkozási tartalma hasonló a sör általános táplálkozási értékéhez, bár az egyedi sörfőzés és az összetevők befolyásolják a teljes táplálkozási profilt.

Delirium Tremens

A Delirium Tremens egy hagyományos belga stílusú sör, mert a hordóban vagy az üvegben található. Ez azt jelenti, hogy a sör szűretlen, sőt néha sört is jelent. A póréhagymák sörét tartalmazzák az élesztő részecskéi, vagy az erjesztőszereket a hordóval vagy palackokkal palackozzák, így a sör még a palackozás után is folytathatja a fermentációt.

Sörprofil és alkoholtartalom

A Delirium Tremens egy halvány szőke, amely 8,5 százalékos alkoholt tartalmaz. Ez egy halvány szőke színű, finom pezsgés, és stabil, de habos fejjel rendelkezik. Az illat enyhén malty és fűszeres. A Delirium Tremens ízét jól lekerekítették, erős, tartós, keserű utóízzel. A nyelv és a szájpad fokozatosan felmelegszik, amikor a sört elfogyasztja a magas alkoholtartalom és a sör fűszeres jellege miatt.

Táplálás

Egy adag 330 milliliter Delirium Tremens, 200 kalóriát tartalmaz. Ebből nincsenek kalóriák a zsírból. A Delirium Tremens egy adagja 12,8 gramm szénhidrátot tartalmaz, de nem tartalmaz zsírt, koleszterint, nátriumot, étrendi rostot, vitaminokat, ásványi anyagokat vagy fehérjéket.

óvintézkedések

Az alkohol növelheti a kalóriafogyasztást. Ráadásul sok alkoholt, beleértve a sört, sok kalóriát tartalmaz adagonként, nincs más táplálkozási előnye. Az alkohol túlnövekedése egészségügyi problémákhoz vezethet, mint például az alkoholizmus, a májbetegség vagy a betegség, a szívbetegség, a súlygyarapodás és az elhízás is. A kevesebb kalóriát tartalmazó könnyű sör fogyasztása csökkentheti a táplálék-mentes kalóriák számát. Az alkoholfogyasztás megfelelő szintje naponta egy italnak számít, naponta legfeljebb két italra a férfiak számára.