Hogyan lehet megszabadulni a cellulitisz terhesség alatt

A testek a terhesség alatt változnak. Az egyik szerencsétlen változás lehet a cellulitisz megszerzése. Szerint Marie Watkins, a “Banishing Cellulite Once and For All” szerzője, a cellulitisz az ösztrogén hatása. Az ösztrogén a testet a zsír tárolására készteti, ami a terhesség alatt szükséges. Míg az életkor, a súly és a gének mindegyike tényező, akkor lépéseket tehet a cellulitisz terhesség alatt történő kialakulásának minimalizálása érdekében. Mivel a terhesség korlátozza a szélsőséges táplálkozást, a testmozgást és a cellulit krémeket, az egészséges táplálék és a terhességgel kapcsolatos biztonságos gyakorlatok kombinálják a trükköt. Az egyszerű életmódbeli változások segítenek küzdeni a narancsbőr elleni küzdelemben, miközben egészségesnek tartják magukat.

Távolítsuk el a cellulitisz-hozzájáruló élelmiszereket. Vágj gyors ételeket, sült ételeket, zsíros húst, sajtokat, kolbászt, marinátokat és nagy kalóriatartalmú édesipari termékeket ételeidből. Cserélje a zsíros húst a sovány húsokra, a baromfit a bőr és a hal nélkül. Kerülje az olyan ételeket is, amelyek mesterséges aromákat és színezékeket tartalmaznak.

Egyél több gyümölcsöt és zöldséget. Alacsony kalóriatartalmú és magas a vitaminokban, ásványi anyagokban, víztartalomban, rostokban és antioxidánsokban. Több nyers zöldség, főleg káposzta, saláta és más zöldségek fogyasztása segíteni fog abban, hogy több rostot és tápanyagot kapjon. Javasoljuk továbbá, hogy adjunk hozzá több gyümölcsöt a diéta. Cellulózt tartalmaznak, ami fontos a sejtszerkezethez és az egészséges bőrhöz.

Terhességi masszázs. A könnyű terhességi masszázs segít a vér és a nyirok-vérkeringés növelésében. A jobb keringés csökkenti a cellulitisz kockázatát. Hozzáadott bónuszként a terhességi masszázsok jobban aludnak, és enyhítik a stresszt.

Vegyen részt a gyakorlatban. A szülés előtti jóga segít enyhíteni a duzzadt bokákat, valamint megtartani a formáját és megelőzni a cellulitist hosszú távon. Könnyű kardio-gyakorlást is végezhet, például gyaloglás vagy alacsony hatású aerobik. A könnyű erősségű edzés kézi súlyokkal segítheti a felső és az alsó test tónusát.