Hogyan lehet megbirkózni a csökkent szexuális meghajtással 55 évvel

Mind a férfiak, mind a nők küzdenek a fokozatosan csökkenő szexuális meghajtókkal az életkoruk alatt. Ez a küzdelem különösen az 55 éves kortól szól, amikor majdnem minden férfi egyfajta erekciós diszfunkciót tapasztalt a csökkent szexuális hajtóerő miatt, míg sok nő a menopauza hormonális változásaival küzd. Szerencsére a libidó nem statikus változó, vagyis olyan lépések vannak, amelyek a férfiak és a nők számára a nehézségek ellenére megfiatalítják a szexuális viselkedést.

Beszélje meg a szexuális frusztrációkat és a csökkentett szexuális meghajtókat. Ritkán fordul elő, ha a pár mindkét tagja a szexuális hajtóerő csökkenését tapasztalja, ezért fontos, hogy bárki, aki küzd, először nyitott a vitára. A szexuális frusztráció zavart okozhat, ami még nehezebbé teszi az egészséges szexuális élet visszaszerzését, ha a helyzetet nem kezelik.

A hõtermelés és a szexuális hajtóerõ ösztönzésében ismerõs ételeket eszik. Ezek közé tartoznak a nyers osztrigák, avokádók, fokhagyma, hagyma, metélőhagyma, fahéj és fekete bors. Próbáljon más ízesítőket is, mint például a gyömbér és a cayenne bors.

Hetente három-öt alkalommal gyakorolj. A gyakorlatnak bizonyult a szexuális egészség javítása. Győződjön meg róla, hogy az edzés olyan szívműködés, amely a szívritmusát legalább 30 percig megemeli.

Ital mérsékelten fogyasszon. Számos ember fordul alkoholhoz abban a reményben, hogy az ivás ösztönözni fogja a szexuális izgatottságot, de az alkohol valóban nagy erejű merevedési zavarokat okoz, és az impotenciával küzdő emberek érzékenyebbek lesznek az alkohol hatásaira.

Kérdezze meg kezelőorvosát, ha a vényköteles gyógyszert választja Önnek. Ha továbbra is problémák merülnek fel, vagy erekciót kapnak, vannak olyan gyógyszerek, mint a Viagra és a Prozac, mind a férfiak, mind a nők számára.