Hogyan kell kezelni a merevedési zavarokat gyógyszer nélkül

A merevedési zavarok komoly problémát jelentenek az ember önbecsüléséhez. Nem érzi magát elégedetlennek és zavarban, gyakran fél a társától. Számos gyógyszer a piacon igyekszik gyógyítani a merevedési zavarokat. Egy természetesbb megközelítés jobb lehet néhány ember számára. A merevedési zavar bizonyos életfaktorokkal magyarázható, amelyek egyáltalán nem jelentenek egészségügyi problémát. A gyógyszerek alkalmazása nélkül kezelheti a merevedési zavar kezelését.

Jöjjön jobb és rendszeresen gyakorolja. Az ideális testsúly fenntartása segíti az erekciós zavarokat. A túlsúlyos férfiak hajlamosak merevedési zavarra a tesztoszteron termelés csökkenése miatt. A súlycsökkenés növeli a tesztoszteron termelést és segít visszafordítani a merevedési zavarokat. Ez az alacsonyabb koleszterinszintet is elősegíti, ami gátolja az artériákat. Megfelelő véráramlásra van szükség az erekció megszerzése és megtartása érdekében, ezért a koleszterinszint csökkentése segít az artériák tisztításában és elősegíti a megfelelő véráramlást más szervekben.

Ne hagyja abba az alkoholt, a dohányzást vagy a szabadidős drogokat. Ez a három szokás csökkenti a tesztoszteron termelést, ami hosszú távú impotenciához vezet. Ha bármely ilyen tevékenység leáll, visszaállíthatja a szexuális képességét az erekció megszerzéséhez.

Vegyen részt a szexterápiás tanácsadásban. Ez segíthet az érzelmi problémák enyhítésében, ami merevedési zavarokhoz vezethet, mint például krónikus stressz, depresszió vagy szorongás. A probléma gyökerének megismerése stresszcsillapító technikákat, például légzési gyakorlatokat tanít.

Akupunktúrás terápiát választani. Az akupunktúra több stratégiai helyen foglalja el a bőrbe helyezett tűket. Ez egy ősi kínai gyakorlat, amely úgy gondolta, hogy segít a szervezetben a természetes gyógyulásban a betegség és a pszichés stressz miatt.