Hogyan mikrohullámú és sütjük a padlizsánt

A paradicsomok tartoznak az éjszakai növénycsaládhoz, amely paradicsomot és burgonyát is tartalmaz. A paradicsomok étrendi rostjai magasak, 2,5 g / 3 oz. szolgáló. Ezek gazdag káliummal és B1 és B6 vitaminokkal is, és jó folsav-, niacin-, magnézium- és foszfor-források. A nagy, körte alakú lila fajta a legelterjedtebb változat az amerikai élelmiszerboltokban, a padlizsánok számos formában és méretben jönnek, hosszú és cukkini-szerűtől kicsiig és kerekig, mint egy paradicsom. A színek fehérről zöldre, narancsra, levendulára és mély lila színre vonatkoznak. A mikrohullámú sütés és a sütés két gyors módja a padlizsán előkészítésnek.

Mikrohullámú nagyméretű tojástermékek

A padlizsán bőre több helyre kerüljön a kés hegyével, hogy közben fel ne robbassa.

Mikrohullámú aprópulyák

Állítsa be a zöldséget egy dupla réteg papírtörülközőre, amely közvetlenül a mikrohullámú aljába vagy karusszel van elhelyezve.

Sütés nagy, egész tojásgátló

Főzzük a padlizsánt, fedetlenül, magasra vagy 100 százalékra, amíg le nem süllyed. Egy 8 oz. A padlizsán körülbelül nyolc perc sütési időt igényel, míg egy 1 lb. Padlizsán szakács 11-12 perc alatt. Adjunk hozzá három-négy perc főzési időt további 8 uncia, amikor főzés akár 2 1/2 kg. A padlizsán egy időben a mikrohullámú.

Sütés padlizsán szelet

Hagyja a padlizsánt kb. Öt percig hűlni, majd hosszában felfelé vágja, és vetje ki a magokat.

Prick a kisebb petesejtes fajták bőrét, mint például a kínai tojástermékeket, több helyen villával, hogy megakadályozzák azok felrobbanását főzés közben.

Állítsa be a padlizsánt egy mikrohullámú edényben, amely elég nagy ahhoz, hogy tartsa őket, és fedje le az edényt szorosan mikrohullámú, biztonságos műanyag burkolattal.

Főzzük a padlizsánt magasra, vagy 100 százalékra, amíg le nem ürül. A mikrohullámú erőtől függően 8 uncia apró padlizsánt egy fedett edényben 10-12 perc alatt főz, míg egy kiló kis tojásos növényeket 15-16 perc alatt főz.

Állítsa az edényt egy hőálló felületre. Távolítsa el a műanyag burkolatot, és emelje felfelé az ellenkező oldalon, hogy a gőz elszálljon tőle. Hagyja a padlizsánhüvelyeket kb. Öt percig hűlni, majd hosszában felfelé vágja, és a magokat ragassza ki.

Melegítsük elő a sütőt 400 fokos fahéternek. Helyezze el az egyik állványt a sütő közepén.

Helyezzen akár két 1-től 1 1/2-lb-ig. Tojásgyümölcs-növények egy nem zsíros sütőlapon.

Állítsa be a lapot a központosított sütőrács közepén. Sült a padlizsán 75-90 percig, vagy amíg fel nem pukkan és kiáramlik, mint egy szúrt ballon. A bőre enyhén csiszolódik, és közepén nyers lesz, amikor teljesen fel van főzve.

Távolítsa el a sütőlapot a sütőből és tegye rá hőálló felületre. Két villát használva azonnal szabadítsa fel a padlizsánt, húzza le a húst a bőrről, és állítsa be a húst a forró sütőlapra. Sizzlizál és barna színű lesz, miközben néhány levele elpárolog.

Távolítsa el a magokat a húsból, és dobja el őket a bőrtől. Helyezze a húsot egy tálba, és szeletelje egy villa segítségével, vagy használjon élelmiszeripari processzort a püréhez.

Melegítsük elő a sütőt 400 fokos fahéternek. Helyezze el az egyik állványt a sütő közepén.

Zsírozza meg a sütőedény-serpenyő alját és oldalát vékony, egyenletes olaj- vagy növényi olajos rétegben.

Vágja le és dobja el a padlizsán szárát és alsó végét. Szeletelje keresztbe 1/2-es vastag körbe. Helyezze a szeleteket a legkisebb serpenyőbe, amely egyetlen rétegben tartja őket. Minden egyes szelet tetejét öblítse le néhány olajjal.

Állítsa be a serpenyőt a központosított sütőtartó közepére. Sütjük vagy pörköljük a szeleteket 10 percig, majd fordítsuk át őket, és töltsük le további 10 percig.