Hogyan lehet elrejteni a dagadt hasát a divat

A dagadt daganat elrejtése intelligens styling technikákat igényel, és némi figyelmet szentel a fehérneműknek. Hogy a puffadás magasra mutat-e a deréknál vagy a medence felé, akkor elrejti a duzzanatot a megfelelő ruhával. Ellenőrizze a szabálytalan puffadást anélkül, hogy nagyobb ruhásszekrényt vásárolna. Tartson néhány ruhadarabot kézzel, hogy lekerekített hasát álcázzon. A stílusszakértők azt sugallják, hogy a divatszakaszt a teste más területeiről a figyelem középpontjába helyezi.

Tegye fel a shapewear-t, mint a karcsúsító nadrágot, a hasi test vagy a kontroll felső övvel. Ügyeljen arra, hogy a ruházat mérete ne legyen túl kicsi. Az alakzatnak minimálisra kell csökkentenie a megjelenő gyomor megjelenését, de nem okoz fájdalmat.

Viseljen cipős nadrágot vagy farmerből készült farmert. Kerülje a magas derék vagy alacsony vágású farmer viselését, ami felhívja a figyelmet a középső szakaszra. Próbálja ki a sötét színű farmert és nadrágot. Ha dagadási hajhullás esetén hasi kellemetlenséget tapasztal, válasszon olyan nadrágot, amely rugalmas derékkal rendelkezik, így könnyebben viselhető. Válasszon olyan nadrágot, amelyeknek keskeny vágott lábuk van, hogy fokozza a karcsúbb alsó test illúzióját.

Válasszon egy női megjelenésű felsőt, amely a törzsön átfolyik: A blúz, amely a mellek alatt a derékig csillogó színekben, vagy ha kedveli a mintákat, válasszon egy függőleges csíkokból vagy apró pontokból álló blúzt. Próbáld ki a fodros tartályt, és illessz össze egy vállrándítással vagy egy rövid kabátkal, kiegészítő színben.

Húzza fel a figyelmet a nyakkivágás irányába, és távolodjon el a hasbáltól hozzáadásával színes nyakláncot az együtteshez. A Choker stílus és a hosszabb nyakláncok is jó választást tesznek lehetővé. Helyezzen egy virágos tűt egy kabát vállára, vagy vonzza a figyelmet hozzá egy színes sál a nyakkivágás.

Próbáld meg a tunika ruhát három negyedéves ujjakkal és térdig érő hemline-szel. Válasszon egy könnyű szövetet, mint a pamut, és kerülje a szöveteket, amelyek tapadnak, mint a poliészter. Az A-line és birodalmi derék ruhák is felhívják a szemet a középső részről.