Hogyan készítsd el saját golfszőnyeget

A saját golfszőnyeg kialakítása egy kis munkát igényel, de óvatos vágással – vagy egy kis segítséggel – építhet egy gyakorlati matracot és dolgozhat a golfjátékán a hátsó udvarán vagy a garázsban. Csak keverje össze a kereskedelmi szőnyeget egy darab fa és készen áll, hogy kopogtassa a kinks ki a swing.

Készítsen egy 4 x 8 méteres rétegelt lemezréteget, amelyet 4 x 5 méterre kell vágni. Állítsa a fát egy pár pajeszes lovakra, mérje meg a 3 métert a hosszabb oldal mentén, és jelölje meg a méreteket egy asztalos ceruzával. Jelöljön ki egy hosszú vágóvonalat egyenes éllel. Jelöljön meg egy második sort, amely a körfűrész alaplemezének mozgását jelenti. Csatlakoztasson egy 2-4-es vagy forgácsolóvezetőt a menetvonal mentén.

Tegyen fel egy pár védőszemüveget és viseljen pár kesztyűt. Állítsa a körfűrész alátétlemezt a fán, és igazítsa a vágóélhez a pengét. Illessze a talplemez szélét a vágóvezetővel. Kapcsolja be a fűrészt, tolja közvetlenül a vonalra, majd vágja át a vonalat. Ha nincs fűrésze, vagy nem kívánja megcsinálni a vágást, egy faházzal vágja le a rétegelt lemez méretét.

Spray egy többcélú ragasztó a fa. Fektesse le a golfszőnyeget – legalább 4 x 5 láb méréssel – tetejére és gyorsan simítsa ki úgy, hogy laposan fekszik a fedélzeten. Hagyja a ragasztó szárazságát a gyártó utasításai szerint. Ha kétségei vannak, 24 órán keresztül hagyja szárazon. Alternatív megoldásként használjon ecsettel az érintkező cementet a fa tetejére és a golfszőnyeg aljára. Hagyja a cementet száradni a gyártó által ajánlott ideig, majd helyezze a szőnyeget a fára. A szőnyeg azonnal kötődik a fához, ezért egy segítő tartsa a szőnyeg egyik oldalát, sorolja fel és helyezze nagyon óvatosan a fára. Futtasson egy gumi görgőt a szőnyegen, miután a helyén van.