Hogyan kell kezelni a fájdalmas súrlódásokat a súlygyógyászatban

A kalluszokat az ismételt súrlódás okozza a bőrön, és gyakoriak azoknál az embereknél, akik súlyt vonnak. Míg egyes nevelők úgy tekintik a kalluszokat, mint becsületbeli jelvényt, hogy azt mutatják, hogy rendszeres edzés, más emberek találják ezt a felépülést a kemény és néha fájdalmas bőr kellemetlen. A speciális kesztyűk viselése közben csökkentheti a kalluszok képződését, néha szükség van a túlzott bőrnövekedés csökkentésére vagy teljesen eltávolítására.

Öntsük az Epsom sókat közepes méretű tálba meleg vízzel, és alaposan keverjük össze. Helyezze a kezét a tálba és pihenjen. 5-10 percig áztassa a kezét.

Egy kézzel vegye be a köménykőt, és nyissa ki a másik kezét, hogy károsíthassa a kalluszokat. Dörzsölje a kalluszokat. Ugyanezt a másik kezével. Mivel a bőr nedves és puha, a habkőnek meg kell dörzsölnie a kesztyű felső és korábban kemény külső rétegét.

Szárítsa meg a kezét és vizsgálja meg a kalluszokat. Ha maradék kemény bőr van, gondosan vágja le a maradék kalluszt a szikével. Szükség esetén ismét használd a habkővet, hogy lehúzta az éleket.

Szárítsa meg a kezét és vigye fel a hidratálót a kezek teljes felületére, különös figyelmet fordítva a korábban sürgetett területekre. Töltsön el néhány pillanatot a területek, ahol a kalluszok masszírozza. Ha lehetséges, hagyjon egy vékony réteg hidratáló krémet a kezére, hogy áztassa a bőre.