Hogyan lehet növelni a láb érgességét

Az orvosok a vaszkuláris értelemben használják a vénás rendszert vagy a vénákat. A testépítők számára azonban a szó konkrét jelentést vesz fel a bőröd bőrének láthatósága tekintetében. Ideális esetben az izmaidra élesen kiemelkednek, és a testüket masszív, illő megjelenésűvé teszik. A jó lábérzékenység miatt a combcsont és a tibia vénái – a lábad fő erek – különösen jól definiáltak. Bár a vénái a bőr alatt állnak, a genetika befolyásolja, a speciális technikák lehetővé teszik, hogy fokozza és kiemelje a természetes lábérzékenységet.

Edzés az érrendszeri izmok számára

Ahhoz, hogy érrendszeri, izmos lábai legyenek, muszáj kialakítani egy edzésprogramot, amely az izomépítést célozza meg, különösen a quadricepeken és a borjaknál. Sok szakértő javasolja erőteljes edzést nehézsúlyú, alacsony ismétléssel az izomrostok stimulálására és az érszűkület növelésére. A lábszárnyak, a lábszárnyak és az ülő és fekvő lábszárak a súlygépen példák a gyakorlatokra, amelyek beleillenek a rutinodba. Az egyedülálló testtömeg-gyakorlatok szerint az egylábú guggolók – amelyekben egy lábszárnya egyenesen kinyúlik előtted – különösen hatékonyak a lábizmok építéséhez. Az egyedülálló testtömeg-gyakorlatok azt javasolják, hogy a négysebességű izmokat izometrikus nyújtással dolgozzák fel, melyben az izmok összehúzódnak, miközben feszítik őket. Forduljon kezelőorvosához, mielőtt új edzésprogramot kezdene, egy képzett edző javasolhatja az Ön igényeinek megfelelően kialakított edzést.

Kardio felkarolása

Növelje a vér áramlását az egész testében, ha cardio-t ad hozzá a játéktervhez. A kardio gyakorlat javítja az erek kapacitását, hogy kitáguljon, növelje az izmok oxigénáramlását és javítsa az erekciót a vízvisszatartás csökkentésével. Add hozzá a mérsékelt intenzitású kardio gyakorlatokat, mint például a gyaloglás vagy a könnyű gimnasztika 30-60 perc, heti öt nap. Ha erőteljesebb gyakorlatokat hajt végre – például futás, kerékpározás 10 mérföld / óra, boxolás és úszás – 20-60 perc, hetente három nap, hogy hasonló előnyöket biztosítson.

Étkezés az eredményekért

A legtöbb testépítő enni egy speciális étrendet, hogy elérje az alacsony testzsírt, ami elengedhetetlen az érrendszer. Dr. David H. Freidenberg, Seattle-ben, Washingtonban dolgozó orvos naponta hat kis fehérjecsomagolt ételt fogyaszt. A professzionális testépítő Anthony Ellis egyetért és tanácsot ad, hogy napi 1 gramm fehérjét fogyasztanak testtömeg kilogrammonként. Ellis azt mondja, hogy el kell kerülni a telített zsírokat a többszörösen telítetlen zsírok javára, amelyeket a lenmagban és halolajban találnak, és a többszörösen telítetlen zsírokat, amelyeket diófélékben és avokádóban találnak. Megfelelő mennyiségű víz fogyasztása elősegítheti az érrendszer megnövekedését. Ellenőrizze kezelőorvosával vagy dietetikusával, mielőtt egy testépítő étrendbe kezd.

A vaszkuláris megjelenés fokozása

Ha testépítő kiállításokra és versenyekre tettek szert, léteznek olyan technikák, amelyek segítségével fokozhatja a lábszárakat, mielőtt a színpadon megy. Az izomnövelő tippek azt mondják, hogy két nappal az esemény előtti hagyományos vagy elektromos borotva borotválkozni kell a lábaidon, a sima bőr segít abban, hogy kontrasztos felületet biztosítson, hogy kiemelje az erélyes ereket. Növelje az érzékenységet a verseny előtt közvetlenül felmelegedve, könnyű szivattyúzással, hajlítással, pózolással és gyakorlatokkal, beleértve a borjak emelését és a guggolásokat. Egy kis cukor étkezése 10 perccel, mielőtt a színpadra lépne, szintén segíthet a vénák kitűzésében. Végül, a pókolóolaj használata a lábadon fokozhatja a kiálló erek megjelenését. A személyi edző és a professzionális testépítő Jeff Behar olyan mandula- és mentolalapú olajok keverékét ajánlja, amelyek melegítik a bőrt és növelik az érrendszeri hatásokat.