Utasítások a csengő kerékpár csomagtartóhoz

A kerékpározás egy nagy szabadtéri tevékenység, amely jó szív-és érrendszeri gyakorlást tesz lehetővé. A kerékpártárolóba való beruházás nagyszerű módja a kerékpár szállításának. Bell gyártók kerékpár állványok, amelyek könnyen felszerelhető az autó csomagtartó, és akkor tárolni Bell állvány a csomagtartóban, ha nem használja. Néhány utasítással öt perc alatt be tudod telepíteni a Bell kerékpár racket.

Kihajlás és pozíció

Vegye ki a kerékpártartó rekeszeket a csomagolásból, és húzza ki a két csövet egymástól, akárcsak egy összecsukható szék lábával. A fogantyú egyik oldalán Bell-logót fog látni. Fordítsa el a rackot úgy, hogy a Bell logó felfelé nézzen. Ha megfelelő helyzetben tartja, a két cső a rack alján lesz.

Csatlakoztassa a felső hevedert

Keresse meg a két felső “felső” jelzésű hevedert. Ezek az első pántok, amelyekhez hozzá kell kapcsolódni az autó csomagtartójához. Helyezze el a rackot úgy, hogy a két cső az autóból nézzen, és a Bell-embléma felfelé nézzen. A rackot a csomagtartó szélére helyezzük és megragadjuk a két “felső” pántot. Húzza össze a hevedereket a csomagtartó zsanérjába, majd húzza meg az állítót, hogy meghúzza a hevedereket.

Alsó és oldalsó hevederek csatlakoztatása

Keresse meg a négy megmaradt hevedert. Két “alsó” jelzéssel és kettő “oldalsó” jelöléssel. Csatlakoztassa a bal alsó hevedert a csomagtartó aljára a bal oldalon, és az “oldalsó” pántot a csomagtartó bal oldalához. Ismételje meg ezt a folyamatot a csomagtartó jobb oldalán, biztosítva a megfelelő hevedert. Ha be van állítva, húzza meg a beállítót, hogy meghúzza a hevedert, hogy biztonságosan rögzíthető legyen.

Szerelje fel a kerékpárt

Ellenőrizze, hogy az összes heveder szoros. Ezután készen áll a bicikli felszerelésére. Csavarja ki a tépőzáras hevedert a rack tetején, emelje fel a kerékpárt, és pihentesse a kerékpártartóra. Biztosítsa a tépőzárat a kerékpár kerete körül. A kerékpár felszerelése után ellenőrizze, hogy a pántok még mindig biztonságban vannak-e. A kerékpár súlya enyhén lazítsa meg a hevedereket. Ha hosszú útra indulsz, akkor jó ötlet, ha minden alkalommal megállsz a gázon, ellenőrizd a pántokat.