Hogyan lehet megszabadulni a hasbőrtől c-szakasz után

A csecsemő alatt, amelyet császármetszésnek is neveznek, a terhes nő gyomorfájásait vagy hasrészeit átvágják, hogy eljussanak egy csecsemőhöz, és újra varrják. Néhány héttel a helyreállításra van szükség ahhoz, hogy a műtéti öltések meggyógyuljanak. Sokszor, a műtét miatt, a zsír hajlamos a hasüregben lerakódni, ami nehéz megszabadulni. Azonban a fitness program koncentrálódik a zsírégetés és a tonizáló a gyomor izmok, a hasa duzzanat lehet kiküszöbölni.

Forduljon orvosához egy edzésprogram megkezdése előtt. Általában legalább hat héttel várni kell egy C-szekció után, hogy elkezdje a hasi gyakorlatokat, hogy a testidőt a műtét trauma miatt kapja meg. Soha ne kísérelje meg a hasi gyakorlatokat orvosa engedélye nélkül. Károsíthatja az izmokat.

Legyen egy gyakorlószőnyegen vagy tiszta, szőnyegpadlóval. Fedezze le füleit a kezével, és mutassa a könyökét a lábujjaid felé. A térdre hajlítva és a padlón lévõ lábakkal lassan emelje fel a fejét és a vállát a padlóról, ahogy kilégzés közben. Ne emelje fel a hátát a padlóról a vállszíjai alatt. Éreznie kell a hasi izmok összehúzódását. Tartsa ezt a pozíciót egy másodpercig, majd engedje le a vállát és menjen vissza a padlóra, ahogy belélegzik. Ismételje meg ezt az összeolvadási gyakorlatot nyolc-tíz alkalommal egy ismétlési sorozathoz.

Feküdj a szőnyegen vagy a padlón, és emelje fel a lábadat, amíg a combod merőleges a padlóra, és a sarokod párhuzamos vele. Fedezze le a füleit a kezével, és mutassa a könyökét oldalára. Hajlítsa a csípőjét a padlóról néhány centiméter alatt kilégzés közben. Fogja meg a helyzetet egy másodpercig, majd lassan engedje vissza a csípőjét a padlóra, miközben belélegzett. Csinálj nyolc-tíz ismétlést ezeknek a fordított dörzsölőknek.

Ismételje meg a ráncokat és egy sor fordított dörzsölést minden másnap. Amint a hasi izmok erősebbé válnak, növelje a készletek számát kettőre, váltakozva. A hasa dudor kezd elhangolni, és lelapulni. Ha elég erős vagy, akkor mindegyiknek háromnak kell lennie, félperces pihenőidővel a készletek között. Ha még erősebbnek érzi magát, minden nap ezt az edzést elvégzi.

Vegyen részt aerobik edzésprogramban, például gyaloglással vagy egy álló kerékpárral hetente háromszor. Ez segít a testzsír elégetésében és megszüntetni a hasi dudorokat. Add hozzá az ellenállóképességet, ahogy haladsz, például a súlyemelés. A Centers for Disease Control kijelenti, hogy a felnőtteknek legalább 2,5 órás mérsékelt aktivitásra van szükségük, ilyen például a heti séta, hetente és az izom edzés heti 2 nap. A Harvard School of Public Health beszámol arról, hogy egy 185 fontos ember 1/2 órás sétával 200 kalóriát képes felmelegíteni. Ha napi 500 kalóriát veszít egy hétre, egy 1 font súlycsökkenéshez vezet.

Egyél egy egészséges, alacsony szénhidráttartalmú étrendet, amelyben kevesebb kalóriát fogyaszt, mint amennyit beadsz. A tested energiát éget el, és csökkenti a hasat. Tartson távol a szódától, a cukorka, a desszertek, a gyors vagy sült ételek és a magas zsírtartalmú ételek. Ehelyett naponta friss gyümölcsöket és zöldségeket, sovány húsokat és alacsony zsírtartalmú tejtermékeket fogyaszthat a kiegyensúlyozott étkezési terv részeként. Hetente egy-két fontot veszítenek el, a CDC kifejti, hogy napi 500 és 1000 kalóriát kell csökkentenie a kalóriabevitellel.