Hogyan lehet megjavítani a poliészter ruhák darabolását?

Tartós poliészter anyag, elsősorban az atlétikai kopás és az időjárásálló ruházat, mint például a kabátok vagy a téli kabátok, kiemelkedik a stressz alatt. A durva sportolás, az éles körmön vagy dróton elkapott hüvely vagy akár egy véletlenszerű szelet egy ollóval elpusztíthatják a poliészter ruhadarab integritását. Bár a ruhadarab eredeti tökéletességét nem lehet visszanyerni, a szakadt élek visszahelyezése visszaállíthatja a ruhadarab általános alakját és funkcióját.

Keressen egy kis darab poliészter anyagot, amely megegyezik a szakadt ruha színével és súlyával. Szükség esetén hozza a ruhadarabot a szövetboltba összehasonlítás céljából.

Vágja le a szövetdarabot 1 hüvelyk hosszabb és szélesebb, mint a szakadás.

Vizsgálja meg a ruhadarabot, ha bélelt. Távolítsa el a szakadási vonalat a szakadástól a szakadással. Távolítsa el a bélést a szakadásból.

Csúsztassa az új szövetdarabot a szakadás alatt a ruhadarab belsejében. Húzza össze a szakadás széleit, és rögzítse a szövetdarabot a ruhába.

Csúsztassa a ruhadarabot a varrógép nyomótalp alá. Engedje le a nyomótalpat a szakadás tetején, és állítsa a gépet egy széles cikcakk öltésbe.

A stabilitás érdekében többször megtörje a könnycseppet, majd emelje fel a nyomótalpat, és vágja le a szál végeit.

A rögzített szövetdarabot a varrás 1/4-es centiméterén belül vágja le. Vedd ki az összes csapot.

Húzza vissza az elmozdított bélést az eredeti helyére, és rögzítse le a levágott élt. Csatlakoztassa újra a bélés széleit kézzel csúszásmentes talppal.