Hogyan lehet elveszíteni a belső comb zsírt gyorsan

A felesleges zsír bizonyos testrészekben lelki fájdalmat okoz. Ezt túl jól ismeri, ha csúnya belső combcsontja van. A jó hír az, hogy a comb zsír szubkután, és jól reagál a testmozgásra és az étrend módosítására. A rossz hír az, hogy áldozatokat kell tennie, és fegyelmezettnek kell lennie az életstílus választásaival. A legjobb megközelítés a teljes testsúlycsökkentés elősegítése és a belső combok specifikus gyakorlása.

Korlátozza a bevitelt a kalóriák, hogy hozzon létre egy hiány. Ha kalóriahiányt hoz létre, a szervezet energiát tárol a tárolt zsírból, és a belső combjai kezd zsugorni. Célja egy 1000 kalóriás napi csökkentés gyors eredmény eléréséhez. Válassza ki a tápanyag sűrű táplálékokat, például a gyümölcsöket, zöldségeket, sovány húsokat, halat, babot és teljes kiőrlésű gabonát.

Növelje az étkezési gyakoriságot, hogy elégedett legyen magával. Ha hosszabb ideig vár az étkezések között, fennáll annak a kockázata, hogy elfogyasztja és elfogyasztja az ételt. Várjon egy kis ételt ébren, és ismételje meg ezt a folyamatot 2-3 óránként a nap hátralevő részében. Egyél olyan ételeket, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy elhúzzák az éhségét. Egy tál bableves például étkezés.

Töltsön kalóriatiszta italokat. A szódák, a zsírok, a tejcsokoládé, a sör, a bor és az ízesített rizsok nagy mennyiségű kalóriát tartalmaznak, amelyet el kell utasítani, amikor gyorsan fogyni próbálnak. Cserélje ki ezeket az italokat vízzel és diétás italokkal, hogy elősegítse a gyorsabb fogyást. Ügyeljen rá egy pohár vizet, amint leülsz, hogy enni, töltse ki magát.

Végezzen intervallásos edzést a combzsírok gyors égetéséhez. Kezdje a könnyű felmelegedési jog öt percig. A lehető leggyorsabban fusson 15 másodpercig, majd koppintson 30 másodpercig. Válasszon előre-hátra 30 percig, és hagyja befejezni a könnyű ötperces lehűlési jogot.

Fogja meg a súlyzók végeit a szumó guggoláshoz. Állj lábat széles helyzetben, fordítsa el a lábujjakat szögben, és tartsa egyenesen a teste előtt. Tartsa egyenesen a testét és a testét, és térdre hajlítsa magát. Állj meg, amikor a combod párhuzamos a padlóval, emelkedj fel, és ismételje meg. Végezzen 10-12 ismétlést, és csináljon négy vagy öt készletet, és minden további gyakorlatot.

Végezzen egy sor ülő adduciát egy gépen. Üljön az ülésen és helyezze a combjait a párnázott kar karokra. Hátradőljen hátra a háttámla felé, és mozgassa a lábát egymás felé. Tartson egy másodpercet, mihelyt a kar karjai közel vannak egymáshoz, és lassan mozgassa a lábát. Ismételje meg az ismétlések sorát.

Diétás kontroll

Eredményorientált gyakorlat

Húzzon egy boka hevedert egy alacsony helyen a kábeles gépen, hogy csináljon addíciót. Álljon a jobb vállával a súlycsomó felé nézve, és rögzítse a hevedert az alsó jobb lábára. Emelje fel a lábát a padlóról, és söpörje lábát a test elején. Csökkentse lefelé, ismételje meg az ismétlések sorát és kapcsolja az oldalakat.

Gondoljon a hátadra, hogy orvosi golyócsíkot készítsen. Hajlítsa a térdét, helyezze a lábát a padlóra és helyezze a labdát a combja közé. Nyomja össze erőteljesen egy teljes másodpercig, engedje el a feszültséget, és ismételje meg az ismétlések sorát.