Hogyan lehet elrejteni az arc pók vénáit

Gyakran találhatók a lábakon, a pajzsmirigyek kialakulhatnak az arcon is, mivel a szelep szakadása a bőr közelében lévő erekben van. A Womens Health.gov szerint a sérülések, a napsütés, a hormonok ingadozása, az életkor, az elhízás és a terhesség gyakran okoz ilyen szakadást. Ha jobban szeretne lemondani a kozmetikai sebészetről egy kevésbé invazív módon, hogy elrejtse a pókhéjat az arcodon, vegye fontolóra egy smink rejtegetőt, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek.

Látogasson el egy gyógyszertár vagy kozmetikai számláló egy áruházban. Válasszon egy álcázó krém rejtegetőt, amely megfelel a bőrtónusnak. A hegek, égések, vénák és egyenetlen bőrszínek számára tervezett álcázó krémkonzselerek vastagabbak, mint a rendszeres elrendezők és általában vízállóak.

Kezdje egy tiszta palatával. Tisztítsd meg arcodat, ahogy általában szoktad. Pat a bőre száraz egy tiszta törülközőt. Mossa meg a kezét, hogy megakadályozza a piszok és a baktériumok átadását az arcodra.

Csak annyi álcázó krémet alkalmazzon egy kozmetikai szivacsra, hogy lefedje a pók vénáját. Könnyedén dörzsölje a szivacsot a terepszínű krém fölött, hogy ezt elérje.

A kozmetikai szivacsot megszórja a pókhéjaival, és könnyedén elterjeszti a rejtegetőt a bőrén. Folytassa a dabbingot, amíg a pók vénái már nem láthatók.

Porlasztja az arcát áttetsző porral kozmetikai ecsettel vagy puffasztással. A por behelyezi a rejtegetőt, és egyenletes megjelenést tesz a bőrének.

Távolítsa el a camouflage cream rejtegetőt minden este ágy előtt. Minden nap reggel alkalmazza újra a rejtegetőt, mielőtt a szabadban állna.