Hogyan kell visszaszállítani a sérült hajat

A sérült haj gátolja nemcsak a ragyogást és a hajlékonyságot, hanem a haj növekedését is. A hajszálak állandó törése és feldarabolása miatt a sérült haj növekedése nehéz. Ez a károsodás csak több kárt okoz, így a végeik dühösek és kezelhetetlenek. A sérült haj újjáélesztéséhez meg kell oldanod és kijavítanod a sérülést, ami lehetővé teszi az általános egészségmegőrzést. Amellett, hogy otthoni gondoskodik a sörényedről, a professzionális stylistbe való befektetés segíthet a sérült haj javításában.

Minden nap hajápját samponozzuk botanikai infúziós samponnal. A napi samponszár kiszáradja a hajad, és több kárt okoz, így gátolja a növekedést. Kondírozhat a samponnal kondicionálóval és kondicionálja a hajad azon napokon, amikor nem sampont, alaposan átmossa a haját a végére, és langyos vizet öblít.

Hagyja haját természetes állapotba, elkerülve a kémiai alkalmazások, például a kemény színezékek, lazítók vagy állandó hullámok használatát. A vegyszerek káros tulajdonságaikról ismertek, növelve a kettős végeit és a törést. Ahogy a haj eltörik, hüvelyk van levéve a hajadból, megállítva a megfelelő növekedést.

Húzza le a haját lazán, nem fémes hajszálakkal. A szigorúbb frizurák és fémkapcsok kihúzhatják a haját a fejbőrből. Vonás alopecia néven is ismert, ez a feltétel súlyosan gátolja a haj növekedését.

Látogassa meg a fodrászát hat héten át, hogy megszüntesse a zsákutcákat. A hajat egy professzionális stylist segítségével éles ollóval kell eltakarítani. A tompa ollók tovább károsítják a hajat, és a növekedésnek köszönhetően a havi trimmek hatástalanok maradnak.

Védje a haját a napfénytől a napvédő spray használatával, vagy kalapot visel, amikor szabadban jár. A nap UV sugarai szétszedik a természetes védőanyagok haját.