A szegfű azonnali reggeli egészséges?

A Carnation Instant Breakfast számos egészséges tulajdonsággal rendelkezik. Alkoholfogyasztás Az azonnali reggeli minden bizonnyal jobb, mint teljesen lefagyni a reggelit. A tejhez hozzáadva a Carnation Instant Breakfast egy egészséges ital, egy kis reggeli. Azonban a reggeli teljes egészében olyan ételekből áll, mint a főtt tojás, az olívaolajban készített tojás vagy más sovány fehérje, sovány tej, teljes kiőrlésű szénhidrát, egy vagy több gyümölcsöző adag, és a multivitamin egészségesebb.

Macronutriens előnyök

A Carnation Instant Breakfast, melyet a Nestlé állít elő, alacsony kalóriát tartalmaz: 130 kalóriát önmagában, 220 kalóriát pedig 8 oz. A sovány tej. A Carnation Instant Breakfast 5 g fehérje önmagában és 13 g fehérje tejjel kombinálva, a napi ajánlott bevétel kb. 25 százalékát teszi ki. A fehérje a szénhidrát fogyasztása után lassítja a vércukorszint növekedését. A Carnation Instant Breakfast alacsony zsírtartalmú, nem telített vagy transzzsírsav, mindkettő kívánatos tulajdonsága. A Carnation Instant Breakfast nem tartalmaz mesterséges ízeket vagy színezéket. A legelterjedtebb összetevő a nem zsíros tej.

Micronutrient előnyök

A Carnation Instant napi reggelije jelentős mennyiségű vitamin és ásványi anyagot tartalmaz: az ajánlott napi bevitel 50 százaléka a kalciumra, 25 százalék a vasra vonatkozó RDA, az A-vitamin 45 százalékos RDA, az RDA 25 százalékát több B-vitaminra és 50 százalékra RDA a C-vitaminért. Ha nem érdekli a vitaminok tabletta bevitelét, a Carnation Instant reggelit és a tejet fogyasztva, valamint táplálékkal sűrű táplálékkal együtt, egészséges ételek egészséges módon felelnek meg napi táplálkozási igényeinek.

hátrányai

A szénhidrát a Carnation Instant Breakfast elsődleges makronutriensje. Önmagában a Carnation Instant Breakfast 20g cukrot és 27g teljes szénhidrátot tartalmaz. A felsorolt ​​második és harmadik összetevők cukrok, jelezve, hogy a cukrok majdnem a legnagyobb mennyiségű összetevők az ital keverékében. A Carnation Instant Breakfast nem megfelelő választás, ha csökkent glükóztoleranciát vagy cukorbetegséget. Mivel a Carnation Instant Breakfast alacsony a kalóriákban, italként fogyasztható és kevesebb mint 1 g rostot tartalmaz, valószínűleg az ivás után valószínűleg éhes lesz. Általában a folyadékok gyorsabban ürülnek, mint a szilárd ételek. A rostanyag lelassítja a gyomorürülést, növeli és meghosszabbítja a jóllakottság érzését.

szempontok

A Carnation Instant Breakfast laktózt tartalmaz, és olyan termékekkel készül, amelyek érintkezésbe kerülnek a szója termékekkel. Mint egy meglehetősen egészséges edzés utáni ital, a Carnation Instant Breakfast és a tej, valamint az egész élelmiszerek, hozzáadja a tápanyagokat és kalóriákat. A gyermekeknek, akik szeretik a csokoládétejét, a Carnation Instant Breakfast, és nem a csokoládészirup tej, egészségesebb ital. Ha bizonytalan, hogy a táplálkozás megfelel-e a táplálkozási igényeinek, látogasson el a MyPyramid.gov webhelyre. Ingyenes számla létrehozása után beadhatja a napi táplálékbevitelét az étrend egészségességének értékeléséhez.

Összehasonlítható alternatívák

Az Ovaltine, amelyet a Nestlé is gyárt, hasonló összetételű táplálkozási információkkal rendelkezik, de kevesebb kalóriát, 80 kalóriát adagonként és 170 kalóriát tartalmaz, amikor hozzáadják a 8 oz-ot. lefölözött tej. A gyors és kényelmes, de táplálkozásilag sűrű alternatíva, akár az italkeverékhez, egy smink. A legtöbb finomság két vagy három adag gyümölcsöt tartalmaz, 8 oz. Tej, és kiegészítésként kb. 25 g fehérje, táplálkozási szempontból sűrű módon, hogy megfeleljen a mikro- és macronutrientális igényeinek.