Hogyan lehet patch farmer nadrág a hátsó zsebében

A denim, bár ismert a tartósságáról a munka és a játék, gyakran elhasználódik a magas stressz pontokat, mint a középső varrás, térd, szegély és a belső comb. A viselő szokásaitól függően más területek is szétszóródhatnak, és végül elfogadhatatlan lyukakká vagy könnyekké válhatnak. A pénztárca vagy a mobiltelefon tartása minden nap hátsó zsebében például jó módja annak, hogy megvédje az alsó zsebvesszőt. Javítsák meg ezeket a csúnya hátsó zseb-lyukakat, és megakadályozzák a rostok további romlását egy alapvető cikcakk öltéssel.

Végezze el a kijavított szövet javítását, mielőtt a vízszintes szálak, amelyek a farmer szövetének felét alkotják, megszakadnak. A kék függőleges szálak jellemzően az elsőek lesznek, így a fehér vízszintes szálak mögött maradnak. Miután ezek megszakadnak, egy teljes lyuk keletkezik, és a végleges javítási munka kevésbé stabil és észrevehetőbb lesz.

Kösse össze a laza, eltömődött szálvégeket, hogy tiszta munkateret jöjjön létre a sérülés körül.

Vágjon egy darab, megfelelő farmert, amely 1/2-es nagyobb, mint a lyuk, csak akkor, ha a lyuk nagy, és könnyedén terjed. Csúsztassa a darabot a farmer belsejébe, hogy fedezze le a lyukat belülről, és fogja meg a lyuk körül.

Csúsztassa a károsított hátsó zseb területet a varrógép nyomótalp alá. Úgy rendezze el az anyagot, hogy csak egy réteg legyen a présláb és a takarmánykutyák között. Csúsztassa a nyomótalpat a hátsó zseb fölé, és tegye be a tűt a zseb alatti részbe.

Zigzagot öltés felfelé és lefelé a sérült területen, a lehető legközelebb a zsebhez. Menj át a területre többször a teljes lefedettségért.

Emelje fel a nyomótalpat és húzza ki a farmert. Kösse össze a szál végeit, és vágja el a farmer folt szélét 1/4 hüvelykre.