Hogyan lehet öveket felvenni a futball nadrágra

Minden olyan elem, amelyet a futballisták viselnek, beleértve övét is, jelentős szerepet játszik a biztonságában és a jól játszható képességében. Bár a biztonsági öv nem feltétlenül fontosnak bizonyul, a játék során a játékos nadrágját a helyén tartja, és védőcsípőt és csípőpárnákat tarthat a helyén. Az öv és a futball nadrág közötti illeszkedés szoros, de nem lehetetlen kezelni.

Helyezze a labdarúgó nadrágját sík felületre, a derékrész pedig könnyen elérhető.

Csúsztassa a mutatóujját és a hüvelykujját a nyílásba a nadrág bal oldali hurokjába. Ez arra utal, hogy a bal oldalon a nadrágot viseli. Nyomja az öv egyik végét a hüvelykujjához és ujjához az első hurok belsejében. Az ujját ujjával és hüvelykujjával fogja meg. Húzza az övet a hurokon keresztül.

Húzza meg az övet az elülső hurok résén keresztül, amíg a szabad vége hat-nyolc hüvelyk távolságra van a hurok elülső élétől. Folytassa az öv használatát minden egyes hurokon, amíg el nem éri a bal csípőpárna rögzítési pontját. Illessze a párnák nyílásait a megfelelő hurokkal a nadrágban. Csúsztassa az övet mindkét nyíláson keresztül. Lépjen a következő nadrághurokra, és nyomja be az övet.

Illessze a csípőpárna nyílásait a megfelelő nadrágnyílásokkal. Nyomja be az övet. Győződjön meg róla, hogy a párnák a helyén maradnak, miközben folytatja a nadrágot az övbe, amíg el nem éri a megfelelő oldalsó párnát. Ismételje meg az illesztési és menetvágási eljárást a baloldali padon leírtak szerint.

Végezzük el az övet a nadrágban, amíg el nem éri az ágyék nyílását.