Hogyan készítsünk egy epsom sót

Az Epsom sók tartalmaznak magnéziumot, amely segíthet enyhíteni a sérülések fájdalmát és gyulladását, mint a fojtogatás és a törzsek. Készítsen egy Epsom sót, hogy megkönnyítse a fájdalmat a fájó izmokban, vagy segít leküzdeni a fájdalmat a zúzódásoktól. A Naturopathiás Orvostudományi és Egészségtudományi Intézet délnyugati tanácsa javasolja, hogy az Epsom sócsomagolásokat a rovarcsípések és csípések fájdalma és duzzanatának eltávolítására ajánlják. A tömörítés alternatívát kínál, ha egyik vagy másik okból nem tud áztatni egy Epsom sófürdőben.

Mérje meg a 8 oz. vízből. Használhatja a desztillált vizet, de a csapvíz is működni fog. Öntsük egy tálba.

Keverje hozzá 2 evőkanál. Epsom sókat, amíg az összes só fel nem oldódik.

Az Epsom sókban és vízoldatban mosogatószert áztasson. Távolítsa el a mosogatószert a vízből és szorítsa ki a felesleges vizet. A ruhadarabnak nedvesnek kell lennie, de nem csöpög.

Helyezze a ruhát a kezelni kívánt területre. Engedje meg, hogy a helyén maradjon 20 percig. Újra fel kell újítani a ruhát az Epsom só oldatban, ha kiszárad. A bőr elnyeli az Epsom sókat. Egy Birmingham Egyetem tanulmánya kimutatta, hogy az Epsom sókban való áztatás a magnézium és a szulfátok vérszintjét emelte – ez volt az elsődleges hatóanyag az Epsom sókban.